Kontaktujte nás

Laden

Blog

07.06.2021 MACH LED PLUS.seventy - světlo do nejtěžších podmínek!

MACH LED PLUS.seventy - světlo do nejtěžších podmínek!

Představujeme Vám výkonné svítidlo MACH LED PLUS.seventy od předního výrobce v oblasti osvětlení, německé společnosti Waldmann. MACH LED PLUS.seventy zajišťuje širokoúhlé osvětlení, které je vhodnou alternativou za klasická trubková svítidla a také vhodnou náhradou počátečního vybavení strojů.

04.06.2021 Chladiče do DPS - široká nabídka pro Vaše aplikace!

Chladiče do DPS - široká nabídka pro Vaše aplikace!

V naší nabídce naleznete široký výběr různých velikostí a druhů chladičů italského výrobce Ellediesse.

25.05.2021 Senzory Poseidon® v boji proti COVID-19

Senzory Poseidon® v boji proti COVID-19

Jedno z nejsledovanějších témat moderního stavitelství je měření kvality vzduchu. V budovách trávíme většinu našeho aktivního života, a proto špatná kvalita vzduchu může velmi negativně ovlivňovat naše zdraví.

21.05.2021 Krabičky TEKNET a TEKMAG - vhodné řešení pro ruční přístroje!

Krabičky TEKNET a TEKMAG - vhodné řešení pro ruční přístroje!

Výrobce Teko nabízí ideální řešení zákaznických ručních - handheld přístrojů pro: měřáky veličin (chemických, plynných, teplotních, proudu/napětí/odporu atd.), ovládací panely a dálková ovládání.

17.05.2021 NOVÉ 8-PÓLOVÉ KONEKTORY - pro náročné aplikace

NOVÉ 8-PÓLOVÉ KONEKTORY - pro náročné aplikace

V průmyslových a automatizačních systémech, kde se společně vyskytují napájecí a signální připojení pro správu motorů, strojů a řídicích jednotek, jsou vyžadována řešení elektrického připojení s polaritou v souladu s funkčností systému. Výrobce Techno reagoval na tuto potřebu uvedením 8-pólové verze konektorů z řad TH405 a TH406, nejnovější řady zásuvkových konektorů, které jsou používány v osvětlovacích aplikacích s náročnými požadavky na mechanické a ekologické předpoklady.

13.05.2021 SCOUT - novinka z kolekce architektonického osvětlení

SCOUT - novinka z kolekce architektonického osvětlení

Svítidlo SCOUT z kolekce architektonického osvětlení a s využitím nejnovějších technologií zaujímá inovativní přístup k osvětlení vnějšího prostředí. To, co dělá svítidlo esteticky zajímavým je difuzor, který je při vypnutém stavu prakticky neviditelný, v zapnutém pak zajišťuje rovnoměrnou distribuci světla a tím vysoký vizuální komfort.

10.05.2021 Nová řada indikátorů od Apemu - pro maximální světelný výkon!

Nová řada indikátorů od Apemu - pro maximální světelný výkon!

Vysoce odolné řady indikátorů z kvalitních materiálů byly navrženy tak, aby vydržely náročné aplikace a podmínky venkovního prostředí - déšť, sníh, sůl i mráz. Zároveň také poskytují ochranu proti slunečnímu svitu. Obě řady Q25 a Q30 mají zabudovanou přepěťovou ochranou. Rovnoměrné osvětlení velké intenzity zajistí použitá Fresnelova čočka.

07.05.2021 Představujeme Vám novou generaci kapacitních senzorů s technologií IO-Link

Představujeme Vám novou generaci kapacitních senzorů s technologií IO-Link

Nová generace kapacitních senzorů Carlo Gavazzi představuje kombinaci jejich velmi dobrých funkčních parametrů s výhodami komunikačního standardu IO-Link, který umožňuje nastavení parametrů kapacitních senzorů dle požadované aplikace.

03.05.2021 Vyberte si spolehlivé držáky pojistek od Littelfuse!

Vyberte si spolehlivé držáky pojistek od Littelfuse!

POJISTKOVÉ DRŽÁKY zajistí spolehlivé a rychlé umístění pojistky, současně tak usnadňují její výměnu a napomáhají tím k delší životnosti výrobků. Zákazníkům, kteří používají válcové pojistky v rozměru 10 × 38 mm můžeme nabídnout nový univerzální držák L60030 od společnosti Littelfuse.

Anmelden

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.